10 Ocak 2019 Perşembe

MARMARİS TATİL PAKETİ

Marmaris’te yapılacak birçok aktivite olması buraya gelen misafirleri için bir birinden farklı seçenek sunmaktadır.
Tatil yapmanın en avantajlı yollarından birisi olan Marmaris tatil paketi ile sıradan otel konaklamalı tatil programları dışında yapabileceğiniz benzersiz seçenekler sunmaktadır.
Muhteşem doğası ile masmavi denizi ile bu tarihi kentte yapabileceğiniz aktiviteler ile tatilinizi unutulmaz eğlenceli bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

Birçok Marmaris tatil paketi içerisinde bulabileceğiniz Marmaris’in en popüler aktivitelerini makalenin devamında bulabilirsiniz.

Tekne turu ile muhteşem adalarını, doğal güzellikteki bozulmamış koylarını görebilirsiniz. Tertemiz denizde serin sularda serinleyebilirsiniz.

Jeep safari turu ile kara yolundan Marmaris’i ve köylerini, meşhur kız kum’unu ve Turgut şelalesini görebilir ve çam ormanları arasında off road yaparak eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz.

Dalyan turu ile Dünyaca ünlü iz tuzu Plajı’nı antik Likya kral mezarlarını, caretta caretta kaplumbağalarını, çamur banyolarını görme imkânı bulabilirsiniz.

Korsan teknesi ile farklı bir atmosferde akşam gün batımını deniz üzerinde görebilir ve gecenin ilerleyen saatlerinde disko parti olarak hizmet veren teknede unutulmaz eğlenceli saatler geçirebilirsiniz.

Cleopatra Adası’nı ziyaret edebilirsiniz buradaki tarihi adadaki altın sarısı kumlar üzerinde güneşlenirken adada bulunan tarihi kalıntıları ziyaret edebilirsiniz.

Buggy safari ile sınırsız eğlence ve aksiyon dolu saatler geçirebileceğiniz özel olarak hazırlanmış orman içerisindeki parkurda eğlencenizi daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

İçerisindeki birbirinde farklı turlar ile otel konseptine bağlı kalmaksızın tatiliniz çok daha farklı bir şekilde geçirebileceğiniz seçenekler arasından sizlerde kendinize en uygun Marmaris tatil paketi seçip bu sınırsız eğlence dolu aktivitelere katılabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder